PALVELUNTARJOAJIEN PARHAIMMISTO

Säteri 6 on sellainen kohde, johon työntekijät ja asiakkaat tulevat mielellään. Paikka, johon on valittu palveluntarjoajiksi vain alansa parhaimmat ja innovatiivisimmat uudistajat.

Laadukas ja monipuolinen lounastarjonta.
2020 BAD-lounasravintola Säteri 6:ssa.

Pöydän ääreltä poistuminen lounastunnilla on tänä päivänä vaikeampaa kuin koskaan. On helppo kuvitella olevansa tuotteliaampi, kun hengittää ruokansa sähköpostien äärellä. Asia on kuitenkin päinvastoin. Tutkimusten mukaan ihmiset, jotka syövät lounaansa poissa näytö ääreltä ovat virkeämpiä, luovempia ja kaiken lisäksi onnellisempia työssään. Kaikesta tästä huolimatta paras motivaatio töiden keskeyttämiseen ja palauttavan lounastauon pitämiseen on tietysti maistuva ruoka.

BAD on sellainen lounasravintola, jonne todella haluat tulla, syömisen ilosta. Ravintola, jossa on aina herkullista ja laadukasta ruokaa. Paikka, jossa voit viettää päiväsi parhaimman hetke ja unohtaa stressin. Tarjolla Säteri 6:n asiakkaille elokuusta 2020 lähtien on arkisin aamupala ja lounas sekä luonnollisesti kokoustarjoilut on helppo tilata omiin tiloihin pohjakerrosessa sijaitsevan ravintolan kautta. Tutustu tarkemmin BAD-ravintoloihin.

Koulutustila

Ylimmän kerroksen upeat koulutustilat, jossa voidaan järjestää tapahtumia jopa 60 hengelle.

Viereisen Intermezzo kiinteistön ylin kerron on pyhitetty upeille, jopa 60 hengen koulutustiloille. Tila mukautuu viihtyisäksi luokkatilaksi tai vaikka rennoksi paikaksi cocktail tilaisuudelle. Koulutustilan erilaiset istuinryhmät, erillinen 8 hengen kokoustila ja oma keittiö luovat näyttävän ja inspiroivan taustan tehokkaalle koulutuspäivälle tai isommalle kokoukselle. Kokonaisuuden kruunaa upeat näkymät kattoterassilta.

Koulutustiloihin saat herkulliset tarjoilut helposti Säteri 6:n BAD-ravintolan kautta. Intermezzo kiinteistön aulassa on myös pienempiä vuokrattavia kokoustiloja sekä kahvila ja lounge. Lisätietoja koulutus- ja kokoustilojen vuokrauksesta saat Säteri 6 aulapalvelusta. Ota yhteyttä.
Kokous- ja koulutustilojen hinnasto

Säteri 6 aulapalvelupäällikkö Anna-Mari Lönn

Aulapalvelu

Säteri 6 tarjoaa myös aulapalvelut kaikille kiinteistön asiakkaille. Aurinkoinen ja asiantunteva aulapalvelu helpottaa yritysten arkea sekä ohjaa vieraita ja pitää huolta yleisestä turvallisuudesta. Aulapalvelut kohteessa tuottaa Juhola Business Park Management.

Liikuntapalvelut

Säteri 6 liikuntapalvelut tuottaa Innowellness
Liikuntapalvelut tuottaa InnoWellness.

Työpaikalle ammattitaidolla järjestetyt kuntosali- ja liikuntapalvelut ovat erinomainen etu työhyvinvoinnin ja helpomman arjen kannalta.

Kiinteistön kuntosali sijaitsee ylimmässä kerroksessa sekä kattoterassilla ja vastaa palveluiltaan ja laadultaan kaupallisia saleja. Tutustu tarkemmin InnoWellnessiin.

Kampaamo

Aulan yhteydessä on suosittu ja tyylikäs BOH&EME parturi-kampaamo

KIINTEISTÖPALVELUT

Paikan päällä oleva kokenut ja ammattitaitoinen kiinteistöjohto ja -huolto ovat aina tavoitettavissa ja vastaavat omiin puhelimiin.